У ДДУВС відзначили кращих працівників!

Новини університету

Робочий тиждень у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ розпочали з відзначення найбільш ініціативних та сумлінних фахівців.

Нагородження відбулося у рамках засідання ректорату. Зі знаковими професійними досягненнями колег вітав ректор полковник поліції Андрій Фоменко.

Так, за зразкове виконання посадових обов’язків, особисту ініціативу і самовідданість, а також високий професіоналізм нагрудним знаком «За відзнаку в службі» було нагороджено доцентку кафедри кримінального права та кримінології підполковника поліція Юлію Христову.

Зокрема грамотами Міністерства внутрішніх справ були нагороджені помічниця ректора університету Ніна Бондар та доцентка кафедри оперативно-розшукової діяльності Марина Волошина.

Подяку оголошено фахівцю відділу докторантури та аспірантури старшому лейтенанту поліції Альоні Герасименко.

У рамках заходу також були вручені відомчі заохочувальні відзнаки Національної поліції України – медалі «15 років сумлінної служби». Їх отримали директор Навчально-наукового інституту заочного навчання та підвищення кваліфікації майор поліції Сергій Шевченко та декан факультету кримінальної поліції майор поліції Сергій Балабан.

Щиро вітаємо з відзнаками та бажаємо невтомного професійного розвитку!

 

 


718