Шановні науковці! Прийміть щирі вітання з професійним святом – Днем науки!

Новини університету

Це свято є вшануванням кращих наукових традицій, досягнень вчених, які багатогранною щоденною працею примножують інтелектуальний потенціал вітчизняної та світової науки.

Нові наукові пошуки та досягнення – це надважливий крок нашої боротьби за свободу та процвітання України.

З початком війни на території України науковці університету продовжують проводити актуальні на часі дослідження, спрямовані на впровадження новітніх технологій та розвиток науки в цілому. Знаковими є результати прикладних досліджень в сфері протидії злочинності в умовах воєнного стану. Крім того, вчені нашого навчального закладу здійснюють широку правопросвітницьку роботу, надають правову допомогу населенню.

Шановні колеги, від вашої ініціативи та невтомної праці залежить не лише розвиток відомства, ви є рушієм економічного зростання держави в цілому.

Тож, дякую за вашу роботу, за все, що ви створюєте. Бажаю всім здоров’я та добробуту. Хай творча наснага та завзятість не залишають вас навіть у такий складний для України час. Нових вам звершень, творчого натхнення, життєвої енергії, нових досягнень і щедрих ужинків на науковій ниві!

З повагою ректор полковник поліції
Андрій Фоменко

884