Вдячні за підтримку, розуміння та віру!

Новини університету

Напередодні Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ ініціювали справжню патріотичну акцію: привітали своїх викладачів, які наразі відстоюють Батьківщину на фронті.

У якості подарунка майбутні правоохоронці вирішили залишити найсвітліші побажання на синьо-жовтих стягах, висловивши, таким чином, слова вдячності та підтримки.

Авторами ідеї стали курсантки ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Лілія Голобородько та Дар’я Ворона. Дівчата розповідають: переконані, що це велика приємність для викладачів.

«Усі вони підтримували нас із перших днів війни. Наша викладачка із домедичної підготовки, Олена Никифорова, взагалі записувала нам повідомлення з фронту, підбадьорюючи та запевняючи, що усе складеться якнайкраще, а всі ми здобудемо мир та переможемо у цій війні», – зазначає Лілія Голобородько.

Курсантки додають: така підтримка дозволить зміцнити бойовий дух працівників закладу, які боронять наразі свою країну. Уже найближчим часом представники курсу відправлять патріотичні подарунки нашим захисникам.

 

 


592