У ДДУВС зібрали 2 тонни харчів для переселенців

Новини університету

До Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ надійшов лист-подяка від громадської організації «ЕКОТАЙМ» та волонтерського центру села Орлівщина, адресований ректору полковнику поліції Андрію Фоменку.

У листі висловлюється подяка закладу освіти за допомогу у вигляді харчових продуктів для переселенців, які тимчасово проживають на території Новомосковського району.

«Дякуємо за Ваш благодійний внесок у вигляді продуктів харчування, які університет привіз і безкоштовно передав нашому волонтерському центру, а саме: консерви м’ясні та рибні, паштети, готову їжу, різноманітні каші, макаронні вироби, олію, борошно, печиво та інші смаколики. В цей нелегкий для України час всі небайдужі єднаються у відчайдушній боротьбі та роблять все, щоб забезпечити потреби захисників і підтримати вимушених переселенців», – написав голова ГО «ЕКОТАЙМ» у своєму зверненні.

У листі, зокрема, йдеться про те, що завдяки допомозі ДДУВС вдалось вирішити проблеми із забезпеченням переселенців продуктовими наборами, загальна вага яких склала близько 2 тонн.

 


390