Переможців Кубку ректора з футболу визначено!

Новини університету

Офіційне завершення Кубку ректора, присвяченого Дню працівника фізичної культури та спорту, відбулося сьогодні у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ.

Так, абсолютну перемогу у футбольному турнірі здобула команда факультету кримінальної поліції!

Срібними призерами чемпіонату стали представники ННІ права та інноваційної освіти, а бронзову нагороду розділили між собою збірні ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції, а також факультету превентивної діяльності.

Нагородження проходило на футбольному полі університету.

Учасників турніру вітав ректор полковник поліції Андрій Фоменко, а також представники ГС «Українська Асоціація Футболу».

Як зазначив ректор Андрій Фоменко, у запеклій футбольній боротьбі, яка тривала у закладі упродовж декількох тижнів, перемогли найкращі.

«Спорт – це характер, це шлях до перемоги. Я щиро вітаю учасників та переможців турніру, а також висловлюю слова вдячності представникам асоціації, від яких постійно відчуваємо справжню підтримку», – зауважив Андрій Євгенович.

Голова Асоціації футболу в Дніпропетровській області Віктор Андрухів привітав збірні університету та подякував за популяризацію спорту та зокрема футболу серед працівників та молоді.

«Ви граєте у футбол навіть зараз, а це справжній доказ того, що ми не зупиняємося ні перед чим, і Перемога буде за нами!» – додав Віктор Андрухів.

Представники асоціації вручили подяки за популяризацію та розвиток футболу ректору Андрію Фоменку, а також декану факультету кримінальної поліції Сергію Балабану. Підготували подяку і безпосередньо для ДДУВС.

 

 


352