Ректор ДДУВС: «Сьогодення потребує проведення якісних наукових досліджень!»

Заходи відділу докторантури та аспірантури, Новини університету

Сьогодні у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулася зустріч керівництва закладу з ад’юнктами.

Молодих науковців вітав ректор полковник поліції Андрій Фоменко та проректорка Лариса Наливайко.

У ході бесіди були окреслені ключові особливості підготовки здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії у ДДУВС.

Ректор полковник поліції Андрій Фоменко, перш за все, подякував здобувачам освіти за вибір університету та бажання не лише продовжувати навчатися під час військового стану, а й здійснювати актуальні наукові дослідження, необхідні для нових часів.

«Сьогодення однозначно потребує здійснення якісних, ґрунтовних наукових досліджень, а також проведення заходів наукового спрямування. У вашому розпорядженні – різноманіття актуальних та важливих для держави тем, а також всі можливості для наукової роботи. Наш заклад об’єднує потужний склад науковців з багаторічним досвідом роботи, відомих як на теренах України, так і за кордоном. Ви матимете змогу співпрацювати з ними. Щиро бажаю вам успіху та натхнення. Запевняю: ми з вами тепер на постійному зв’язку», – зазначив Андрій Євгенович.

Зазначимо, що цього року до Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ вступили 11 практичних працівників поліції.

 

 


572