Все про роботу та можливості членів СКР

Новини університету

Напередодні виборів нового складу студентсько-курсантського органу самоврядування Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ представники СКР, заступники голови Орина Ковіненко та Артем Руденко зустрілися з курсантами закладу освіти. Вони презентували напрямки роботи ради та познайомили з функціональними обов’язками його членів.

Так, студенти поділилися своїм досвідом роботи в організації культурно-масових, спортивних, профорієнтаційних заходів, а також розповіли про ініціативи університетського волонтерського руху.

Артем Руденко, здобувач освіти 3 курсу Навчально-наукового інституту права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції, зазначив: «Прогрес – це ми з вами, лише від нас залежить сьогодення й майбуття, тому важливо розуміти, що участь у діяльності студентсько-курсантської ради це, перш за все, відповідальність перед новою формацією правоохоронців, які здобувають вищу освіту в нашому університеті».

Наприкінці зустрічі спікери зробили оголошення про початок конкурсу на отримання стипендії міського голови імені Олександра Поля. Прийом документів триватиме до 3 жовтня. Подаватися можуть жителі Дніпра віком від 14 до 35 років, а саме ті, хто бере активну участь в громадському житті та сприяє розвитку міста, активно волонтерить.

 


490