Спортивний день об’єднав завзятих, ініціативних та витривалих!

Новини університету

Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ змагалися між собою з різних видів спорту.

Різноманітні змагання, естафети провели на стадіоні та спортивних майданчиках закладу освіти.

Долучилися здобувачі вищої освіти 2-4 курсів ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції, факультетів превентивної діяльності та кримінальної поліції.

Курсант 4 курсу ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Єгор Маковей намагається брати участь у всіх спортивних заходах, які проводяться на базі університету. Найкраще хлопцеві дається біг на довгі дистанції.

«Я люблю спорт. Задоволений, що у нашому університеті часто проводяться спортивно-масові заходи. Змагальницький дух усіх нас об’єднав ще з першого курсу. Навчаючись вже на четвертому курсі, розумію, що скоро випуск, і трішки сумую з цього приводу. Буду згадувати наші старти, нашу команду, одногрупників. Буду і надалі покращувати свої здібності з легкої атлетики та інших видів спорту», – розповідає курсант.

Легка атлетика, кросфіт та різні силові естафети – ці та інші завдання виконували юнаки та дівчата. Організатором товариських змагань виступила кафедра спеціальної фізичної підготовки.

 


332