БЮРО ПО СПРАВАХ ОСВІТИ ТА КУЛЬТУРИ

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

ПРОГРАМИ ОБМІНУ

• Рішення спільноти

Програма Community Solutions Program (CSP) — це програма професійного розвитку для кращих і найяскравіших лідерів спільнот з більш ніж 90 країн, спрямована на вирішення спільних проблем у галузі охорони навколишнього середовища, терпимості та вирішення конфліктів, прозорості та підзвітності, а також жінок та ґендерних питань. Через чотиримісячні стипендії з громадськими некомерційними та державними установами на всій території Сполучених Штатів.

• Fortune – Глобальне партнерство з наставництва жінок Державного департаменту США

Глобальне партнерство з наставництва жінок Fortune та Державного департаменту США — це державно-приватне партнерство, яке підтримує розширення економічних, соціальних, політичних прав та можливостей жінок за допомогою семінарів з лідерства та наставницьких завдань для 25 нових лідерок з усього світу. Ці жінки-лідери проходять тритижневу програму під керівництвом жінок-керівників з мережі Fortune «Найвпливовіші жінки».

• Програма спортивних відвідувачів

Молоді неелітні спортсмени та тренери, обрані американськими закордонними місіями, відвідають Сполучені Штати для участі у прискореній двотижневій програмі обміну.

• Трансатлантичне братство Бенджаміна Франкліна

Benjamin Franklin Transatlantic Fellowship — це інтенсивні академічні інститути, організовані американським коледжем чи університетом.

• Глобальна програма обміну студентами (Global UGRAD)

Глобальна програма обміну бакалаврату (також відома як Глобальна програма UGRAD) надає стипендії на один семестр видатним студентам бакалаврату з усього світу для навчання без отримання ступеня на денному відділенні у поєднанні з громадськими роботами, професійним розвитком та культурним збагаченням.

• Програма Фулбрайта для іноземних студентів

Програма Фулбрайта для іноземних студентів дозволяє аспірантам, молодим спеціалістам та художникам з-за кордону проводити дослідження та навчатися у Сполучених Штатах протягом одного року або довше в університетах США чи інших відповідних установах.

• Програма Фулбрайта для запрошених вчених

Програма Фулбрайта для запрошених вчених надає гранти приблизно 850 іноземним вченим із понад 100 країнам для проведення постлікарських досліджень в установах США від академічного семестру до повного навчального року.

• Програма стипендій YTILI

Ініціатива молодих трансатлантичних лідерів інновацій (YTILI) є флагманською програмою Державного департаменту США для підприємців-початківців з Європи. У 2021 та 2022 роках у цій захоплюючій програмі стипендій візьме участь група молодих європейських підприємців із 45 європейських країн.


253