Спритні та кмітливі: першокурсники ДДУВС виборювали першість у спортивних змаганнях

Новини університету

У запеклій боротьбі зійшлися збірні команди студентів спеціальності «Правоохоронна діяльність» – усього 48 учасників. Організували захід викладачі кафедри фізичного виховання та тактико-спеціальної підготовки ДДУВС.

Перш ніж розпочати турнір, здобувачі вищої освіти переглянули виступ черлідерів групи Б-ПД-235. В урочистому відкритті взяли участь Анастасія Романова, Ксенія Кравцова, Анна Чабенко та Владислав Косянчук.

Конкурсні вправи – під стать майбутньої професії. Учасники завзято демонстрували володіння прийомами затримання правопорушника, прийомами страхування та переміщення. Практикували самозахист від нападу та звільнення від захватів різними способами.

Особливу увагу приділили вмінням транспортування потерпілого – одній з найважливіших професійних якостей правоохоронця в умовах воєнного стану. Акцент робили не лише на спортивних здобутках, але й на формуванні та підтримці командного духу.

Завідувачка кафедри фізичного виховання та тактико-спеціальної підготовки Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Ірина Скрипченко відзначила: «Безпрецедентні зразки мужності та відваги, виявлені нашими бійцями на передовій новітньої російсько-української війни, сотні відданих життів за Батьківщину потребують гідного вшанування з боку суспільства й держави. Огранізовуючи такі заходи, ми віддаємо шану нашим захисникам та готуємо достойну зміну».

За результатами змагань 1 місце виборола команда навчальної групи Б-ПД-233 на чолі з капітаном Микитою Шевцовим. Вітаємо переможців!

 

 


384