Міжнародний обмін: студенти ДДУВС та зарубіжних країн діляться досвідом!

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбувся вебінар «Як стати учасником міжнародного студентського обміну та безкоштовно навчатися за кордоном». Захід для студентської молоді організували представники кафедри міжнародних відносин та соціально-гуманітарних дисциплін.

Модератором зустрічі стала студентка ННІ права та інноваційної освіти, стипендіатка міжнародної програми Erasmus+ Анастасія Гордієнко, яка наразі навчається в Університеті імені Яна Кохановського в м. Кельце (Польща).

Своїм досвідом участі у міжнародних програмах ділилися здобувачі вищої освіти ДДУВС, а також представники Іспанії, Албанії, Туреччини, Китаю.

У рамках вебінару студенти закладу мали змогу отримати актуальну інформацію про стажування та навчання за кордоном, а також практичні поради. Зокрема докладніше зупинилися на питаннях оформлення мотиваційного листа, безпосередньої участі у конкурсному відборі, підготовки необхідних документів, а також особливостей подолання крос-культурних моментів.

Як розповідають організатори зустрічі, атмосфера вебінару була жвавою та невимушеною: студенти навіть контактами між собою обмінялися.

 

 


316