Привітання ректора Андрія Фоменка з Новим роком та Різдвом Христовим!

Новини університету

Шановні колеги, курсанти, студенти! Щиро вітаю вас із новорічними та різдвяними святами!

Цей рік був, напевно, одним із найтяжчих в історії нашої країни. Але він докорінно змінив кожного з нас.

Увесь світ вже пересвідчився в тому, що навіть в умовах безкінечних повітряних тривог та постійної загрози з боку ворога українці продовжують стійко триматися та робити свою справу. Ключове прагнення Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ – підтримувати якісну та безпечну організацію освітнього процесу, займатися науковою та волонтерською діяльністю.

Невтомно працюємо в тому числі і для потреб містян, адже саме у нашому закладі з початку війни систематично надається правова та психологічна допомога, проводяться навчання з вогневої, домедичної підготовки, тактичної медицини. Іще одним знаковим досягненням стало відкриття на базі університету пункту незламності.

Я дякую кожному з вас. Хто працює, навчає і навчається. Хто раз і назавжди обрав для себе залишитися в Україні та робити все можливе, щоби захищати тут правопорядок, підтримувати законність та допомагати громадянам.

У ці важкі, але й світлі дні я бажаю вам миру, родинного затишку та міцного здоров’я. Нехай новий, 2023-й рік здійснить найголовніше бажання українців – про ПЕРЕМОГУ!

Із Новим роком та Різдвом Христовим!

 

З повагою, ректор
Андрій Фоменко

 


434