Представники ДДУВС здали кров на потреби військових та дітей

Новини університету

На волонтерському фронті ДДУВС – як завжди результативно: сьогодні курсанти, студенти та співробітники закладу взяли участь у донорській акції, що проходила у Регіональному медичному центрі родинного здоров’я.

Кров на потреби захисників України та дітлахів, особливо необхідну в умовах воєнного стану, здавали близько 40 курсантів і студентів з ННІ права та інноваційної освіти, ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції, а також факультету кримінальної поліції.

Заступниця директора ННІ права та інноваційної освіти Ірина Дзюба зазначає: кров здає вже не вперше, долучається до різних донорських акцій разом із колегами, мотивуючи до цього і молодь.

«У такі моменти відчуваю гостру потребу допомагати, брати участь у донаціях. До того ж, маю рідку групу крові, тому вважаю своїм обов’язком не залишатися осторонь. Тим більше сьогодні допомогли і дітлахам, а це наше майбутнє, наша головна надія», – підкреслила Ірина Вікторівна.

Курсант ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Кирило Зінченко вперше прийшов у якості донора.
«Вирішив долучитися і гадаю, що надалі теж не залишуся осторонь. У ситуації, коли терміново необхідне переливання крові, може опинитися кожен із нас. Саме тому на мою думку, донація – це гарний вчинок», – зауважує курсант.


317