ELSA Dnipro запрошує приєднатися!

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулася презентація локального осередку ELSA Dnipro. Організація допомагатиме здобувачам вищої освіти розвивати професійні стосунки міжнародного характеру в галузі права, готуватиме членів до професійного життя у міжнародному середовищі.

Захід відвідали понад 40 курсантів та студентів ДДУВС, які навчаються за спеціальностями «Право» та «Правоохоронна діяльність». Про місію організації, її цілі та можливості розповіла президентка осередку Дарія Демиденко.

«Місія ЕLSA – поглиблювати правову освіту, взаєморозуміння та соціальну відповідальность студентів і курсантів юридичних факультетів та молодих юристів. Це своєрідна платформа, що сприятиме обміну науковим досвідом та активній взаємодії з однодумцями, а також спеціалістами-практиками з усіх куточків країни та різних держав і правових систем по всій Європі», – відзначила Дарія.

«Ми співпрацюємо з практикуючими юристами, адвокатами, прокурорами, суддями, які активно долучаються до вебінарів і семінарів. Під час презентаціі представили нашу команду, розповіли про діяльність відділів та наголосили, що будемо раді новим знайомствам».

Особливу увагу голова локального правління ELSA Dnipro акцентувала на нещодавніх змінах у Книзі Рішень. Вперше за 28 років існування організації до неї зможуть долучатися курсанти – як на місцевому, так і на міжнародному рівні.

Europian Law Students` Association (ELSA) є міжнародною, незалежною, неполітичною та неприбутковою організацією, якою керують студенти, що зацікавлені в досягненні академічної та особистої досконалості на додаток до юридичної освіти чи навчання в університеті. Нещодавно ELSA та ДДУВС уклали Меморандум про співпрацю: він, зокрема, передбачатиме проведення спільних академічних заходів, конференцій, круглих столів та зустрічей.

 

 


301