Екскурсії локаціями та запрошені практики: у ДДУВС – лютневий OPEN DAY!

Новини університету

Продовжуємо знайомити абітурієнтів із Дніпропетровським державним університетом внутрішніх справ та відкривати закулісся навчального процесу в одному з кращих вишів регіону. Чим запам’ятався наш суботній OPEN DAY – детально в матеріалі.

У студентсько-курсантське життя – з головою! Саме так вирішили більше 100 майбутніх вступників, які завітали сьогодні до університету на День відкритих дверей. Офіційна частина заходу вже традиційно стартувала у конференц-залі.

Із гостями поспілкувалися відповідальний секретар приймальної комісії майор поліції Сергій Шевченко, начальник відділу кадрового забезпечення майор поліції Андрій Іваниця та заступниця директорки ННІ права та інноваційної освіти Ірина Дзюба. Вони докладно розповіли про студентські та курсантські спеціальності, окреслили специфіку навчання на окремих факультетах та основні переваги здобуття вищої освіти у ДДУВС. Презентували і наявну матеріально-технічну базу закладу.

Тримати руку на пульсі вступної кампанії допомогла начальниця відділу довузівської підготовки Влада Літошко. Вона відповіла на усі питання, що турбували майбутніх абітурієнтів – зокрема, про умови вступу та мешкання в гуртожитках і казармах.

Справжнім сюрпризом для гостей стала участь запрошених практиків: заступника начальника військової кафедри Українського державного університету науки і технології, полковника ЗСУ Олександра Герасимчука, а також інспектора ВЮП УПД ГУПН в Дніпропетровській області капітана поліції Вікторії Гаркач.

Практики поділилися власним досвідом роботи у силових структурах, допомогли розібратися із кар’єрними перспективами після закінчення вишу. Вікторія Гаркач зупинилася на особливостях роботи інспектора ювенальної превенції.

Під час ознайомчої екскурсії хлопці та дівчата відвідали ключові локації закладу, які сприяють підготовці майбутніх фахівців. Побачили виставку нового озброєння, що знаходиться в розпорядженні Національної поліції України. А ще – взяли участь у завданнях профорієнтаційно-розважального квесту.

Так, однією з основних умов вступу до ДДУВС є успішне складання іспиту з фізичних здібностей. Що являє собою комплексна силова вправа та як правильно її виконувати, дізнавались на локації спеціальної фізичної підготовки.

Відвідали презентацію студентських спеціальностей та залу судових засідань, де майбутні правники відпрацьовують професійні навички шляхом моделювання конкретних ситуацій. Гості розв’язали декілька правових задач із використанням Кримінального кодексу України та Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Спробували свої сили в економічному квесті.

Після завершення екскурсії хлопці та дівчата отримали пам’ятні подарунки від навчального закладу та взяли участь у спільній фотосесії з викладацьким складом і курсантами.

 

 


457