Турбота про тварин – у списку добрих справ курсантів ДДУВС!

Новини університету

Вони не лише вчаться підтримувати правопорядок у країні. Ці хлопці та дівчата вже розуміють, наскільки важливо ділитися кожною краплею свого тепла з тими, хто цього потребує. Вихідними курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відвідали притулок для тварин «Ковчег», у якому проживає понад 100 собак та котиків.

Як розповідають власники притулку, серед хвостатих мешканців – значна кількість тих, кого вивезли з Донеччини, Харківщини, безпосередньо з зони бойових дій. Це тварини, які потребували особливої допомоги ветеринарів та волонтерів.

Курсанти ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції надали допомогу у господарчих справах і привезли тваринкам корм. А ще провели безцінний час із чотирилапими друзями, які з задоволенням приймали гостей.

«Ми переконані, ще неодноразово повернемося туди, адже допомога з їжею, прибиранням чи вигулом тварин дуже потрібна власникам притулку. Тим більше отримали стільки емоцій, проводячи час із улюбленцями. Особисто я звернула увагу на кішку, якав відразу помітила мене і всюди почала за мною ходити. Навіть хотіла забрати її у свою родину, але виявилося, що її власник зараз на війні і обов’язково забере її, коли повернеться додому», – розповідає курсантка ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Анна Сопилюк.

Бажаючі допомогти притулку тварин або прихистити домашнього улюбленця можуть звернутися до офіційного акаунту в Instagram – @ozzhkovcheg_dnepr.


253