Програма стипендій YTILI 2024

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

Ініціатива молодих трансатлантичних лідерів інновацій (YTILI) — це головна програма Державного департаменту США для підприємців-початківців з Європи. Стипендіати YTILI повинні захоплюватися своїм бізнесом або соціальними підприємствами та стимулювати інноваційні та позитивні зміни у своїх рідних громадах.

Вимоги допретендентів: європейські підприємці або соціальні підприємці, які мають принаймні дворічний досвід успішного управління підприємницькою діяльністю у своїх країнах, віком від 25 до 35 років до кінцевого терміну, мають право та можуть отримати візу J-1 у США.

Програма YTILI Fellows — це програма двостороннього обміну, вона включає:

⦁ налаштована віртуальна підприємницька програма YTILI

⦁ стипендія з підприємством або організацією в одному з дев’яти міст США

⦁ відкриття та закриття конференцій; та можливості залучення випускників

Програма стипендій YTILI 2024 розпочнеться з віртуальної навчальної програми взимку 2024 року, а стипендія в США запланована на весну 2024 року.

Бажаєте подати заявку на стипендійну програму YTILI 2023? Зареєструйте свою участь, перейшовши за посиланням заявки та виконавши запропоновані кроки webportalapp.com.

Якщо ви хочете отримати професійний досвід, розвинути трансатлантичні відносини та розширити свій бізнес або соціальне підприємство, подайте заявку (після реєстрації на сайті).

Дедлайн: 24 березня 2023 р. 23:59 GMT-0500

 


174