XII Міжнародна програма підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників “Разом із Видатними Лідерами Сучасності: Цінності, Досвід, Знання, Компетентності і Технології для Формування Успішної Особистості та Трансформації Оточуючого Світу”

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

Програма входить до Міжнародних Програм FP&NL, які дають змогу Вашому навчальному закладу потрапити до міжнародних рейтингів університетів та увійти до європейського освітнього простору!

IHBI (ihbiagency.org)

ihbiagency.org

Міжнародна програма підвищення кваліфікації
World History: Famous Personalities (whfpdubai.com)

Програма фінансується за рахунок міжнародного гранту в еквіваленті EUR 1 200 000, наданого IHBI за фінансової підтримки ОАЕ, Італії, Болгарії, США, Ізраїлю та Китаю, а також залучення благодійних внесків.

Міжнародну програму підвищення кваліфікації адаптовано відповідно до Порядку підвищення кваліфікації педагогічних і науково-педагогічних працівників, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 серпня 2019 р. №800 із змінами, внесеними згідно з постановою Кабінету Міністрів України №1133 від 27.12.2019.

Форма участі: дистанційна, в режимі відеозапису, що дозволяє переглядати виступи та лекції в зручний для себе час(зранку, по обіді, ввечері, вночі).

Реєстрація на Програму: на постійній основі до 8 квітня 2023 року.

Тривалість Програми: з 7 квітня до 27 травня 2023 року.

Вручення Міжнародних Сертифікатів: 25-27 травня 2023 року.

Міжнародна програма підвищення кваліфікації розрахована на 180 годин. За наслідками проходження програми буде виданий Міжнародний Сертифікат, оформлений відповідно до вимог українського законодавства, який засвідчує отримання Міжнародного освітнього гранту та проходження.

Витрати педагогічних працівників для участі в програмі складають 1800 гривень реєстраційного внеску. Кошти будуть спрямовані на потреби тимчасово вимушених переселенців з України. Міжнародним освітнім грантом покривається решта вартості програми, в розмірі 3500 EUR.

Реєстрація: Ви зможете приєднатися до Програми до 8 квітня 2023 року через офіційну електронну пошту Інституту: education@whfpdubai.com

Для реєстрації необхідно виконати декілька простих кроків:

1. Надішліть наступну інформацію на наш офіційний e-mail: education@whfpdubai.com

Прізвище, Ім’я По-Батькові українською мовою в давальному відмінку та Ім’я і Прізвище англійською мовою, як в закордонному паспорті (для Міжнародного Сертифікату).

Дату Вашого народження

Своє місто і область

Місце роботи і Посаду

Свій e-mail і Cвій мобільний телефон

В темі Вашого листа обов’язково вкажіть – Реєстрація на міжнародну програму!

2. Після проведення Вашої реєстрації на програму Вам будуть виставлені платіжні реквізити для сплати реєстраційного внеску, а після підтвердження оплати, Ви отримаєте доступ до закритого каналу, де з початком програми будуть розміщуватися лекції та виступи наших спікерів.

Координатор і офіційний представник IHBI в Україні, доктор історичних наук, професор Недужко Юрій Вікторович

моб. (066)-84 -97 -595, education@whfpdubai.com

 


741