Принципи академічної доброчесності: ключові аспекти представила керівниця Програми НАТО

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відбулося лекційне заняття з питань академічної доброчесності для науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти.

Участь у заході взяв ректор закладу полковник поліції Андрій Фоменко та перший проректор полковник поліції Олександр Юнін.

Запрошеним лектором стала керівниця Програми НАТО з виховання доброчесності Надя Міланова.

У рамках заходу спікерка розповіла присутнім про виклики сьогодення і актуальність теми академічної доброчесності, особливо в умовах повномасштабного вторгнення рф на територію України. Як зауважила Надя Міланова, важливо окрім організації збройної відсічі ворогу виховувати у суспільстві принципи доброчесності та здійснювати протидію корупції, адже це необхідна складова на шляху України до повноцінного членства у європейській спільноті.

Серед питань, які висвітлила лекторка – створення системи для зниження ризиків розвитку корупційної поведінки, культурні перетворення в соціумі, спрямовані на сприйняття корупції як неприйнятного явища, а також формування у людей почуття відповідальності за власні дії.

Упродовж заняття представники Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ мали змогу задати Наді Мілановій уточнюючі питання.

 

 


236