Дотик до мистецтва: курсанти ДДУВС відвідали фотовиставку Антона Балана

Новини університету

У Дніпрі пройшла фотовиставка Антона Балана зі світлинами звільненого Херсона. Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ завітали на захід та побачили художній погляд митця.

Антон Балан – херсонський фотохудожник. Одразу після початку повномасштабного вторгнення рф, він добровольцем пішов на захист України, служив у територіальній обороні, але згодом опинився в окупації.

Виставка Антона Балана отримала назву «Дні Світла: Дух та емоції щойно звільненого Херсона». На фото – мешканці Херсона, їх обличчя, повсякденні ситуації, дух та емоції. Власне, це й дало назву арт-проєкту та стало поштовхом до його зародження.

Днями, курсанти 2 курсу Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відвідали фотовиставку Антона Балана. Вони побачили, як Херсон радів звільненню від окупації.

«На фотовиставці я знаходжусь уперше і навіть не замислювався над тим, скільки емоцій та яскравих моментів може передати фото. Дивлячись на них, я ніби відчув ту радість, відчуття полегшення за своїх земляків та справжню цінність території своєї Батьківщини», – поділився враженнями курсант 2 курсу ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції ДДУВС Владислав Жулинський.


362