Про навчання поліцейських – із перших вуст!

Новини університету

Розвіяти міфи, поділитися досвідом. Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ ініціюють зустрічі з майбутніми абітурієнтами, аби детальніше розповісти про навчання поліцейських.

Так, курсантки ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Катерина Байрак і Єлизавета Кислякова організували профорієнтаційну зустріч. На бесіду запросили усіх бажаючих: вступників, батьків і навіть малечу, яка вже мріє нести горде звання поліцейського. Захід провели у Центральній державній науково-технічній бібліотеці.

Курсантки детально окреслили переваги навчання у ДДУВС, поділилися особливостями здобуття освіти у ВНЗ зі специфічними умовами навчання. А ще – розвіяли міфи щодо роботи Національної поліції України.

«Ідея виникла, тому що хотілося поширити інформацію щодо юридичної освіти серед молоді, звернути увагу на важливість знань у сфері права. Основну увагу звернули на переваги майбутнього 100% працевлаштування після завершення навчання у ДДУВС, оскільки зараз це дуже важливо», – наголошує Катерина Байрак.

Після лекційної частини учасникам запропонували двоетапний квест. Спершу за допомогою підказок вони шукали прихований матеріал, потім за описом визначали фото потрібної людини або речі. Зустріч пройшла у форматі жвавого діалогу: курсантки відзначають високу зацікавленість молоді до юридичної освіти та професії поліцейського зокрема.


278