Державний секретар МВС України Інна Ящук відзначила курсантів ДДУВС за зразкову службу

Новини університету

Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ цього літа брали участь у роботі прикордонних підрозділів Закарпатської області. За зразкову службу чотирьом із них було оголошено подяку Міністерства внутрішніх справ України.

Комплексне інспектування вузу та територій новим ректором

Новини університету

Одразу після офіційного призначення ректор ДДУВС полковник поліції Олександр МОРГУНОВ здійснив повний обхід території та корпусів ДДУВС з метою комплексної інспекції та практичного занурення у поточну діяльність вишу.

Спортивні суботи у ДДУВС тривають!

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ продовжується челендж «Здорова молодь – квітуча країна». У Міжнародний день молоді понад 200 курсантів ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції зібралися на гребному каналі, аби провести спортивний марафон.

«Повертайтеся живими!»: курсанти ДДУВС написали листи вдячності Захисникам

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ завершилася патріотична акція «Лист захиснику України». Протягом тижня здобувачі вищої освіти писали слова вдячності та захоплення, аби підтримати українських воїнів на передовій.

«Я дуже давно про це мріяла». Випускниця автошколи для осіб з інвалідністю ДДУВС – про враження від навчання

Новини університету

У березні на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ запрацювала новітня автошкола для осіб з інвалідністю. Сьогодні вона має першу випускницю – 27-річну Софію Грубову. Дівчина успішно завершила навчання та здобула омріяне посвідчення водія.

«Ні» булінгу: Запорізька «Академія поліції» провела інтерактивну лекцію для дітей

Новини університету

Тема булінгу в освітньому середовищі – одна з найактуальніших для школярів напередодні нового навчального року. Тож слухачі та працівники Запорізького центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» ДДУВС, члени ЗОМГО «Молодіжна поліцейська академія» організували тематичний інтерактивний захід, присвячений даній проблематиці. Лекцію провели у дитячій бібліотеці №4 ім. В. Гнаровської.