До уваги студентів набору 2023, контракт, заочна форма навчання!

Анонси університету, Новини університету

У період з 23 серпня щосереди в юридичному відділі ДДУВС буде тривати укладання договорів про надання платних освітніх послуг для абітурієнтів 2023 року, заочної форми навчання.

Курсант ДДУВС взяв участь у модельному засіданні Конституційного Суду України

Новини університету

Курсант 2 курсу Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Вадим Болгаренко взяв участь у ХІ Літній школі «Верховенство права і конституціоналізм». Захід, організований ОБСЄ спільно з Конституційним Судом України.

Автошкола ДДУВС для людей з інвалідністю: інтерв’ю з керівником автошколи в ефірі телеканалу «Відкритий»

Новини університету

Навчання для осіб з інвалідністю: як проходить, в чому особливості та чи відрізняється програма від інших автошкіл. Діяльність автошколи в ефірі презентував доцент кафедри тактико-спеціальної підготовки Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Андрій Жбанчик.

Erasmus+: переможниці конкурсу поїдуть навчатися у виші Румунії

Новини університету

Студенти 2-4 курсів бакалаврату та 1 курсу магістратури за програмою академічної мобільності будуть навчатися в Економічній академії в Бухаресті та Університеті Александру Йоана Кузи в Яссах.

Дотик до мистецтва: курсанти ДДУВС відвідали дніпровський артпростір

Новини університету

Вихідні – із користю для душі! Саме так планують дозвілля курсанти ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції ДДУВС, які днями завітали до артпростору «Мистецький провулок».