Дотик до мистецтва: курсанти ДДУВС відвідали дніпровський артпростір

Новини університету

Вихідні – із користю для душі! Саме так планують дозвілля курсанти ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції ДДУВС, які днями завітали до артпростору «Мистецький провулок».

Його відкрили близько року тому в самому серці Дніпра, між площами Героїв Майдану та Троїцькою. Серед експонатів – виставка полотен, металеві панно та розписані стіни. Усе це створили самі дніпряни.

Нещодавно вулична галерея поповнилася новими ілюстраціями, тож пройти повз незвичний мистецький об’єкт не змогли й здобувачі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ. Курсантка Анна Сопилюк розповідає: завжди із задоволенням відвідує культурні локації, адже сама – не місцева.

«Була глибоко вражена красою робіт, кожна з них – справді дивовижна. Разом із курсантами намагалися детально вивчити кожен експонат, зрозуміти, який сенс він приховує та за яких обставин створений. Такі місця надихають нас рухатися вперед, постійно відкривати для себе щось нове і цікаве – навіть попри складний воєнний час», – поділилася дівчина.

Всебічний розвиток майбутніх правоохоронців – один із ключових аспектів підготовки у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Здобувачі університету є постійними відвідувачами просвітницьких заходів, культурних подій, музеїв та екскурсій. Адже вміння комплексно аналізувати суспільні й культурні явища – незамінна навичка у професії поліцейського.

 

 


292