Автошкола ДДУВС для людей з інвалідністю: інтерв’ю з керівником автошколи в ефірі телеканалу «Відкритий»

Новини університету

Навчання для осіб з інвалідністю: як проходить, в чому особливості та чи відрізняється програма від інших автошкіл. Діяльність автошколи в ефірі презентував доцент кафедри тактико-спеціальної підготовки Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Андрій Жбанчик.

Діяльність автошколи незмінно цікавить журналістів регіонального та міського рівнів. Цього разу Андрія Жбанчика запросили до ефіру програми «Шах і мат» телеканалу «Відкритий». Під час бесіди він детальніше розповів про останні події у житті автошколи, діяльність якої продовжує надавати шанс стати водіями людям з вадами опорно-рухового апарату. Поговорили й про вартість навчання, можливість отримання безкоштовної автівки, обговорили, чи є складнощі при складанні іспиту у сервісному центрі.

Нагадаємо, автошкола для осіб з інвалідністю при ДДУВС – одна зі складових частин проєкту, реалізованого МВС України в рамках ініціативи першої леді України Олени Зеленської «Без бар’єрів». Завдяки цьому створені рівні можливості для кожного, хто бажає навчитися керувати автомобілем, з урахуванням відповідної якості послуг для зазначеної категорії осіб.

Перша випускниця вже склала іспит та отримала водійське посвідчення категорії «В», до іспиту готується ще одна учениця автошколи при ДДУВС.

Журналісти прямо під час ефіру під’єднали до бесіди випускницю Софію Грубову, щоб напряму дізнатися по те, чи складно було навчатися, та в цілому попросили розповісти про свої загальні враження.

Повне відео дивіться за посиланням.

 

 


374