Erasmus+: переможниці конкурсу поїдуть навчатися у виші Румунії

Новини університету

Студенти 2-4 курсів бакалаврату та 1 курсу магістратури за програмою академічної мобільності будуть навчатися в Економічній академії в Бухаресті та Університеті Александру Йоана Кузи в Яссах.

2 серпня 2023 року Навчально-науковим інститутом права та інноваційної освіти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ було оголошено конкурс в межах програми академічної мобільності Еразмус+ щодо навчання в осінньому семестрі.

Загалом надійшло 8 заяв від конкурсантів. Всі вони обиралися згідно з Конкурсними критеріями:

⦁ рейтинг успішності (відсутність академічних заборгованостей впродовж останнього навчального року, середній бал успішності не нижче 80);

⦁ участь у науковій роботі (наявність наукових публікацій), перемоги в освітніх, наукових конкурсах та олімпіадах;

⦁ рівень володіння іноземною мовою не нижче В-2;

⦁ активна громадянська позиція та ін.

Переможницями конкурсу стали здобувачі вищої освіти:

⦁ Катерина ХМЕЛЕНКО – група ЮД-043 (навчається за освітньою програмою 081 «Право» перший (бакалаврський) рівень);

⦁ Анастасія ГОРДІЄНКО – група Б-МВ-041 (навчається за освітньою програмою 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» перший (бакалаврський рівень);

⦁ Златослава КРАСЮК – група Б-МВ-141 (навчається за освітньою програмою 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» перший (бакалаврський) рівень);

⦁ Катерина БОЙКО – група Б-МВ-241 (навчається за освітньою програмою 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» перший (бакалаврський) рівень.

Враховуючи специфіку освітніх компонентів іноземних вишів прийнято рішення направити здобувачів Катерину ХМЕЛЕНКО та Катерину БОЙКО у першому семестрі 2023-2024 н.р. в Університет Александру Йоана Кузи в Яссах (Румунія), а Златославу КРАСЮК та Анастасію ГОРДІЄНКО – в Економічну академію в Бухаресті (Румунія).

Шановні переможці конкурсу, від щирого серця вітаємо Вас та бажаємо успіхів у навчанні. Віримо, що набуті нові знання та навички будуть допомагати Вам у подальшій професійній діяльності, у розбудові нашої держави!

 

 


290