Привітання ректора Олександра Моргунова з нагоди Дня Державного Прапора України

Новини університету

Шановні колеги, студенти та курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ! Щороку 23 серпня ми відзначаємо одне з основоположних свят української суверенності – День Державного Прапора України.

Синьо-жовтий стяг – це уособлення споконвічної мрії про незалежність, самостійність та свободу українського народу. Символ історичної пам’яті та гідності, патріотизму та національного єднання. Наша візитівка. Наша гордість.

Сьогодні український прапор відомий усьому світу – як знак неподільності та відчайдушного спротиву російській агресії. Він майорить у європейських столицях, на міжнародних конференціях та обговореннях, творчих і спортивних змаганнях. З ним йдуть у бій наші мужні Герої – аби зробити його прапором Звільнення та Перемоги.

Вірю: вже зовсім скоро синяву українського неба не розриватимуть ворожі ракети, а житні поля назавжди позбудуться ворожих мін. Щодня наближаємо той день, коли синьо-жовтий прапор здійметься над кожним українським містом, в українському Донбасі та українському Криму. Тож бажаю наснаги та наполегливості, аби разом будувати сучасну, міцну та проєвропейську країну – попри будь-які виклики.

Єднаймося заради перемоги!

 

З повагою,
ректор Олександр Моргунов

 


350