Досвід практиків для початківців: у ДДУВС відбулась зустріч випускників із першокурсниками

Новини університету

Першокурсники ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції ДДУВС зустрілися з випускниками попередніх років. Вони ділилися своїм досвідом та поглядами на навчання й роботу.

Як навчатися, на що особливо звертати увагу та в чому тонкощі роботи в поліції – про це говорили на зустрічі курсантів ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ з випускниками, які вже проходять службу в правоохоронних органах.

«Мені приємно було знову відвідати університет, де я вчився, побачити першокурсників – я сам був таким колись. Відразу з радістю погоджуюсь на такі зустрічі, адже розумію їх необхідність: це один із способів передати досвід, поділитися практичними напрацюваннями та допомогти сьогоднішнім курсантам стати справжніми поліцейськими завтра, можливо, ми навіть будемо колегами!», – поділився випускник ДДУВС, старший слідчий Дніпровського районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області Віталій Давидюк.

Випускники зазначили: головне – систематично навчатись, використовувати отримувані академічні знання та працювати над особистим розвитком; відповідально ставитися до вивчення програмних предметів та практики.

Організатори зустрічі, у свою чергу, наголосили, що дуже цінують подібні заходи: передача досвіду молодим майбутнім поліцейським має вирішальне значення для забезпечення ефективності, професійного зростання, попередження помилок, правильної реакції на стресові ситуації та виклики.

 

 


361