У ДДУВС відбулись заходи з нагоди Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України – ВІДЕО

Новини університету

Щороку 29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України. Цей день встановлено Указом Президента України від 23 серпня 2019 року № 621 для увічнення героїзму військовослужбовців і добровольців, котрі віддали життя за батьківщину, як нагадування про одну із найкривавіших подій війни на сході України – Іловайську трагедію.

Курсанти ДДУВС взяли участь у патріотичному флешмобі «Зав’яжи стрічку пам’яті на честь Героїв»

Новини університету

29 серпня у Дніпропетровському державному університеті провели захід з метою вшанування пам’яті захисників України. Курсанти у такий спосіб вшанували Героїв, які ціною власного життя відстоювали незалежність України.

Яскравий символ пам’яті: курсанти ДДУВС приєдналися до патріотичної акції «Сонях»

Новини університету

29 серпня відзначають День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Здобувачі вищої освіти ДДУВС долучилися до підготовки проведення пам’ятних заходів та власноруч виготовили символ цього дня – квітку соняха.