Новий етап: першокурсникам ДДУВС вручили курсантські погони – ВІДЕО

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ завершився табірний збір. Усім, хто пройшов перевірку на міцність гартом двох тижнів, вручили курсантські погони.

З офіційним початком поліцейського життя курсантів привітав ректор Олександр Моргунов: «Табірний збір – перше службове випробування у вашому житті і ви із гідністю його пройшли. Упевнений, що всі ви пишаєтеся високим званням курсанта ДДУВС, з честю носитимете погони та будете сумлінно здобувати знання».

Найочікуванішим етапом заходу став урочистий момент вручення погонів: відповідальні офіцери разом із представниками ректорату вручили перші погони курсантам.

На закритті табірного збору за зразкове виконання своїх обов’язків та сумлінне ставлення до служби також було вручено погони капралів поліції курсантам старших курсів.

Ректор Олександр Моргунов особисто нагородив кращих у вступній кампанії, а також тих, хто гарно проявив себе на спортивних змаганнях під час табірного збору.

Здобувачі вищої освіти старших курсів показово продемонстрували дії працівників поліції під час силового затримання: це був наочний приклад того, якими мають бути примусові поліцейські заходи, та як саме має поводитися поліцейський у процесі підтримання публічної безпеки і порядку.

Захід завершився урочистим маршем курсантів та офіцерсько-викладацького складу Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

 

 

 


437