Сергій Лисак особисто привітав ученицю автошколи ДДУВС із отриманням посвідчення

Новини університету

У Дніпровському сервісному центрі МВС відбувся іспит, який складала учениця автошколи для осіб з інвалідністю ДДУВС Галина Мандра. На заході були присутні очільник області Сергій Лисак та ректор ДДУВС Олександр Моргунов.

Голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації – начальник обласної військової адміністрації Сергій Лисак особисто поспілкувався з Галиною й зазначив важливість життєвого досвіду та знань, які вона набула під час навчання у автошколі. Він привітав Галину з отриманням водійського посвідчення та власноруч вручив їй документ.

Ректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Олександр Моргунов побажав випускниці автошколи для осіб з інвалідністю легкої дороги та обережного водіння, зазначивши також, що представники ДДУВС готові надати Галині всебічну підтримку за потреби.

Галина Мандра після іспиту поділилася своїми враженнями: «Навчатися в автошколі для осіб з інвалідністю у ДДУВС було нескладно – докладно розповідали теорію, легко проходила практику. Так, я хвилювалася перед іспитом, але все чудово, щиро вдячна всім за допомогу! Дуже приємно, що нарешті отримала посвідчення водія».

Нагадаємо, автошкола для осіб з інвалідністю працює у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ. Проєкт МВС України реалізували в рамках Національної стратегії створення безбар’єрного простору та за ініціативи першої леді України Олени Зеленської «Без бар’єрів».

 

 


306