Спортивні здобутки: викладач ДДУВС Артур Маргулов здолав напівмарафонську дистанцію!

Новини університету

Цього вікенду пройшов «Neftek Dnipro Marathon». Серед інших участь у марафоні взяли викладачі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ Ірина Єремєєва та Артур Маргулов, який подолав 21 кілометр забігу.

Професор кафедри міжнародних відносин та соціально-гуманітарних дисциплін ДДУВС Артур Маргулов захоплюється легкою атлетикою вже 25 років. Періодично бере учать у масових забігах, тож не випадково, що цього разу він біг і у дніпровському марафоні.

«Цього разу учасники бігли різні відрізки: 5, 10 кілометрів. Я біг 21 кілометр – це моя найдовша дистанція. Ірина Єремєєва, доцентка нашої кафедри, теж брала участь сьогодні та пробігла 5 кілометрів. Я вирішив взяти участь, аби черговий раз перевірити себе, пройти своєрідний особистий челендж», – зазначив Артур Маргулов.

Артур каже, біг для нього не тільки спорт, а спосіб життя. Він системно тренується на обладнаних вуличних майданчиках та підтримує бігову форму.

«Біг мені подобається тим, що кожна дистанція – це перевірка власних сил. Чи зможеш ти зробити краще, ніж раніше, чи вистачить витривалості? Після цього вже знаєш, на що потрібно звернути увагу на наступних тренуваннях. І взагалі – рух це життя!», – наголосив Артур Маргулов та запевнив, що продовжить тренування, аби повністю подолати марафонську дистанцію у 42 кілометри.

 

 


293