Міжнародний день студентського спорту: «Руханка з чемпіоном» у ДДУВС

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ відзначили Міжнародний день студентського спорту. Найкращі спортсмени отримали грамоти за спортивні досягнення, а для всіх присутніх було проведено спортивний захід «Руханка з чемпіоном».

Із привітним словом до присутніх звернувся ректор ДДУВС Олександр Моргунов: «Заняття фізичною культурою та спортом – запорука гармонійного розвитку та успіху особистості. Бажаю вам здоров’я, спортивних перемог та мирного неба!».

Здобувачів вищої освіти привітали головний спеціаліст Дніпропетровського обласного відділення Комітету з фізичного виховання і спорту Міністерства освіти і науки України Максим Серебрянський і срібний призер Європейських ігор 2022-2023 років, переможець Кубку світу з кікбоксингу 2023 року, чемпіон України серед професіоналів, майстер спорту з боксу та кікбоксингу Тимур Бриков.

Спортсмени університету були нагороджені грамотами за спортивні досягнення, а кафедра фізичного виховання та тактико-спеціально підготовки ДДУВС отримала спортивний інвентар, який допоможе у покращенні навчально-тренувального процесу та досягненні високих спортивних результатів.

Завершили захід руханкою, яку провела здобувачка вищої освіти ННІ права та інноваційної освіти ДДУВС, фітнес-тренерка Ольга Стрельцова.

 

 


390