Представники ДДУВС зустрілися з майбутніми абітурієнтами

Новини університету

Учні лицею №30 м. Кам’янське мали нагоду зустрітися з поліцейськими, аби дізнатися більше про професію, особливості навчання та про вищі навчальні заклади зі специфічними умовами навчання. На додаток мали нагоду дізнатися більше про кримінальну відповідальність неповнолітніх завдяки лекції, яку представники ДДУВС читали для майбутніх абітурієнтів.

Захід організовано працівниками ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції у рамках напряму профорієнтаційної та патріотично-виховної роботи.

Поліцейські заздалегідь підготували для ліцеїстів змістовну програму: разом із курсантами Лілією Голобородько та Даніїлом Томасом вони розповідали про Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ, спеціальності, за якими там проходить навчання, умови прийому та надали можливість зануритись у можливу професію завдяки ґрунтовним відповідям на питання.

Варто відмітити, що окрім учнів старших класів, захід привернув увагу й наймолодших учнів: діти поділилися з присутніми мріями – у майбутньому теж стати правоохоронцями.

 

 


244