Буде мир! Запорізька «Академія поліції» провела патріотичний флешмоб

Новини «Академії поліції», Новини університету

Флешмоб під назвою «Буде мир в Україні!» відбувся днями у Запорізькому центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» ДДУВС. Захід провели з нагоди Міжнародного дня миру.

Слухачі та працівники Центру підготували серію патріотичних плакатів. Деякі – з лозунгами, інші – з тематичними зображеннями. Центральним став малюнок білого голуба з пальмовою гілкою: саме він є відомим символом миру.

Організатори наголошують: цим заходом хотіли показати, що українці прагнуть миру, а наш мир – це гідність і воля. Окуповані території будуть визволені, і лише після цього настане мир на всій українській землі.

«У день миру треба пам’ятати тих, хто зараз захищає рідну землю від агресора, зрозуміти, якою ціною бійці ЗСУ бережуть мир в Україні. І замислитися, що саме кожен із нас особисто зробив для Перемоги і миру в рідному домі», – підкреслив директор ЗЦППП «Академія поліції» (м. Запоріжжя) ДДУВС Микола Назаренко.

Нагадаємо: святкування Міжнародного дня миру встановлено резолюцією Генеральної Асамблеї ООН від 1981 року. Вона передбачає дотримання режиму припинення воєнних дій протягом цього дня.

 

 


263