Естонська академія наук безпеки запрошує на міжнародну конференцію з питань цивільного захисту 11-12 жовтня 2023 року в Таллінні та онлайн

Новини та оголошення (міжнародна діяльність)

Щорічна міжнародна конференція об’єднує ентузіастів і професіоналів з Естонії та з-за кордону, щоб приєднатися та послухати дискусії з поточних питань, пов’язаних із безпекою та внутрішньою безпекою.

Цього року конференція досліджуватиме актуальні теми щодо захисту цивільного населення у разі загроз та криз, підготовки до них, а також роль різних організацій, держави та громади.

Голова DG ECHO (надання екстреної допомоги жертвам конфлікту та природних або техногенних катастроф за межами ЄС) з управління надзвичайними ситуаціями та rescEU (rescEU посилює готовність Європи до катастроф)Ганс Дас надасть огляд тенденцій у європейському цивільному захисті та пов’язаних із цим викликів у воєнних ситуаціях. Професор TalTech і головний науковий радник Єврокомісії Маарья Круусмаа зазирне в майбутнє, тобто як підготуватися до невідомих криз. Президент Міжнародного товариства управління надзвичайними ситуаціями К. Харальд Драгер з Норвегії обговорить роль науки в кризах. Юссі Корхонен з відділу цивільної готовності до надзвичайних ситуацій Департаменту рятувальних служб Міністерства внутрішніх справ Фінляндії обговорить зміни, спричинені війною в Україні та вступом до НАТО у цивільному захисті Фінляндії.

Запрошуємо всіх зацікавлених у сфері безпеки, внутрішньої безпеки та цивільного захисту послухати дискусії, поміркувати та обговорити ці та багато інших тем на конференції. Перший день конференції, присвячений презентаціям, модеруватиме Урмас Вайно, тоді як у другий день учасників запрошують долучитися до обговорень у різних паралельних сесіях.

Конференція проходитиме в конференц-центрі EASS (вул. Касе, 61 у Таллінні) та онлайн. Робочі мови конференції – естонська та англійська (з синхронним перекладом).

Конференція безкоштовна.

Реєстрація, розклад конференції та більше інформації ТУТ.

До зустрічі на конференції!

 


144