Вітаємо нових поліцейських ЗЦППП «Академія поліції»!

Новини «Академії поліції», Новини університету

У Запорізькому центрі первинної професійної підготовки «Академія поліції» ДДУВС пройшов урочистий випуск слухачів. Тепер вони працюватимуть слідчими у практичних підрозділах Національної поліції.

У рамках офіційного заходу всі присутні урочисто виконали Державний Гімн України, а після цього випускники попрощалися із прапором «Академії поліції».

Також вшанували хвилиною мовчання правоохоронців та воїнів ЗСУ, які загинули у війні, що російська федерація веде проти України.

Випускників привітали заступник начальника слідчого управління ГУНП в Запорізькій області Андрій Кулініч та директор Центру Микола Назаренко.

«На вас чекає цікава служба. Ми всі потребуємо вашої енергії, таланту, а також – високоякісного застосування здобутих знань на практиці. Пам’ятайте, що головний критерій оцінки вашої діяльності – повага громадян та їхня довіра. Разом до Перемоги!», – зазначив Микола Назаренко.

За активну роботу, наполегливість, участь в житті Запорізької обласної громадської молодіжної організації «Молодіжна поліцейська академія» та активну участь у вихованні підростаючого покоління поліцейським вручили грамоти.

 

 


370