Кожна гривня – для Перемоги!

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ стартувала благодійна акція «Смілива гривня». Кожен бажаючий може долучитися до збору коштів, які підуть на потреби і на підтримку Збройних Сил України.

Акція «Смілива гривня» ініційована Національним банком України. У рамках акції кожен зможе допомогти армії: для цього на 1 поверсі встановлено скарбничку – «Пункт мобілізації монет». Сюди можна принести монети номіналом 10 та 50 копійок, 1, 2, 5 та 10 гривень.
«Наші працівники і здобувачі вищої освіти завжди активно долучаються до волонтерської діяльності. Вони плетуть сітки, роблять подушки та збирають гуманітарні вантажі для наших захисників. Упевнена, й цього разу ми теж активно візьмемо участь у акції та допоможемо нашим захисникам, завдяки яким ми можемо працювати та навчатися у комфортних умовах», – зазначила завідувач відділення виховної, соціально-гуманітарної та культурно-масової роботи ДДУВС Наталія Карнаух.

Акція триватиме до 28 листопада 2023 року. Після отримання зібраних монет, банки перерахують благодійні внески на спеціальний рахунок Національного банку України для підтримки ЗСУ.

 

 


302