У ДДУВС триває підсумкова перевірка

Новини університету

Під час перевірки рівня службової підготовленості постійного особового складу ДДУВС за підсумками 2023-го навчального року в системі службової підготовки складаються заліки з функціональної, загальнопрофільної, тактичної, вогневої та фізичної підготовки.

23 вересня на навчальному полігоні керівним складом університету (декани, директори інститутів і керівники структурних підрозділів) були складені заліки з вогневої підготовки: виконання вправи з пістолета та штурмових гвинтівок, а також тактичної медицини. Захід було організовано кафедрою тактико-спеціальної підготовки.

26 вересня перевірка продовжилась складанням заліків зі спеціальної фізичної підготовки. Цю частину організувала кафедра спеціальної фізичної підготовки ДДУВС.

Контроль здійснювався особисто керівництвом закладу вищої освіти.

Було визначено рівень підготовленості поліцейських з питань тактики самозахисту та особистої безпеки й фізичної підготовки.

Для цього присутні виконали комплексну силову вправу, біг на 100 й 1000 метрів, відпрацювали прийоми затримання правопорушника, звільнення від захватів та обхватів, а також захисту від вогнепальної й холодної зброї.

Про те, як стартувала підсумкова перевірка, – у попередньому матеріалі по темі.

 

 


293