Представники «Академії поліції» ДДУВС вибороли золото на змаганнях з боксу

Новини «Академії поліції», Новини університету

Днями у Кривому Розі відбулись міські змагання з боксу, у яких взяли участь представники Запорізького центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» ДДУВС та вибороли перші місця.

У змаганнях взяли участь члени Запорізької обласної молодіжної громадської організації «Молодіжна поліцейська академія» Роман Попов та Артем Верегітін і слухачі Центру Ярослав Фомінський та Максим Горбаченко: усі вони взяли золото, кожен у своїй ваговій категорії.

За словами Максима Горбаченко та Ярослава Фомінського, спорт допомагає їм тримати себе у тонусі та набувати саме тих якостей, які притаманні справжнім поліцейським.

Директор ЗЦППП «Академія поліції» ДДУВС Микола Назаренко, який теж багато років присвятив боксу, переконаний: заняття спортом – найважливіша складова у вихованні поліцейських.

«Разом з боксом, кікбоксингом, іншими видами єдиноборств до майбутнього поліцейського приходить розуміння того, як зі звичайної людини формується боєць та лідер, ладний витримувати біль та втому, долати страх та сумніви, яким точно не місце в житті сильних. Разом ідемо до нашої Перемоги!», – підкреслив директор Центру Микола Назаренко.

 

 


168