Вітання Міністра внутрішніх справ України Ігоря КЛИМЕНКА із складанням Присяги працівника поліції

Новини університету

Шановні курсанти закладів вищої освіти Міністерства внутрішніх справ України! Від імені колегії Міністерства внутрішніх справ України вітаю вас з особливою подією в житті – складанням Присяги працівника поліції!

Цього урочистого дня ви берете на себе відповідальність перед великим Українським народом, який у єдності мужньо й стійко відстоює гідність і свободу, суверенітет і територіальну цілісність України.

Присяга на вірність – це вияв вашої шани, підтримки нашої держави, її славетної історії, самобутньої культури, цінностей та незламної відданості закону, порядку і безпеці громадян України. Від сьогодні ви виконуватимете важливу місію – захист прав і свобод людини і громадянина, забезпечення публічної безпеки і порядку в країні.

Україна розраховує на ваші мужність, патріотизм, професіоналізм і справедливість. Служба поліцейського вимагатиме від вас хоробрості, шляхетності, честі, гідності та самопожертви заради інших. Упевнений, що ви будете сумлінно навчатися, набувати досвіду та компетентностей, щоб відповідати цим вимогам і віддано служити Українському народові.

Будьте готові до рішучих дій на шляху захисту прав і свобод громадян України, публічної безпеки та порядку, зберігайте вірність вашій Присязі.

Бажаю вам здоров’я, сміливості та безпеки при виконанні службових обов’язків! Нехай кожен день служіння Українському народові принесе вам упевненість у правильності вибору професії поліцейського, а сильному Українському народові – Перемогу та процвітання під мирним небом у безпечній та щасливій країні.

Слава Україні та її Героям!

Міністр
внутрішніх справ України
Ігор КЛИМЕНКО

355