Для курсантів ДДУВС проведено інструктаж перед проходженням стажування

Інформаційно-комунікаційні заходи з питань запобігання корупції, Новини університету

З курсантами факультету підготовки фахівців для підрозділів превентивної діяльності ДДУВС, які направляються для проходження стажування до підрозділів Національної поліції України, проведено інструктаж.

У заході взяли участь представники ДДУВС та ГУНП в Дніпропетровській області: заступник начальника відділу адміністративної практики, аналізу та планування управління превентивної діяльності ГУНП в Дніпропетровській області Наталія Шичкіна, старший інспектор з особливих доручень відділу уповноважених з контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності Департаменту головної інспекції та дотримання прав людини Національної поліції України Наталія Урман.

У вступному слові перший проректор ДДУВС Олександр Юнін наголосив про високу відповідальність курсантів під час проходження стажування, оскільки вони представлятимуть не тільки поліцейські підрозділи, але й свій навчальний заклад.

Під час інструктажу обговорено права й обов’язки осіб, які беруть участь у проведенні стажування, перелік навичок та компетентностей, яких повинні набути курсанти, методичні поради щодо виконання завдань тощо.

Окремо акцентовано увагу на питаннях дотримання особистої безпеки, дисципліни та законності, а також норм антикорупційного законодавства.

 

 


252