У ДДУВС продовжуються інструктажі перед відправкою на стажування

Інформаційно-комунікаційні заходи з питань запобігання корупції, Новини університету

З курсантами ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції, які направляються для проходження стажування в поліцейські підрозділи, проведено інструктаж.

У заході взяли участь представники університету та поліцейські з практичних підрозділів: начальник 8-го відділу управління стратегічних розслідувань в Дніпропетровській області Антон Макашов; начальник відділу розслідування особливо важливих справ та злочинів, учинених організованими групами і злочинними організаціями Віталій Даниленко та старший оперуповноважений Дніпропетровського управління Департаменту внутрішньої безпеки Анастасія Вінарська.

Проректор ДДУВС Ігор Ковальов зосередився на специфіці стажування у підрозділах поліції. Також Ігор Ковальов звернув увагу здобувачів вищої освіти на дотримання особистої безпеки, дисципліни та законності протягом проходження стажування

Курсантів ознайомили з порядком проходження стажування, з вимогами щодо оформлення матеріалів стажування. Наголосили на вимогах про дотримання законодавства України та службової дисципліни. Окремо акцентовано увагу на питаннях дотримання норм антикорупційного законодавства.

 

 


304