У ДДУВС затвердили програми підвищення кваліфікації поліцейських

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ триває підготовка до підвищення кваліфікації працівників поліції. На позачерговому засіданні вченої ради затверджено низку профільних професійних програм.

Викладачі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ готуються до старту нових програм підвищення кваліфікації.

Їх пройдуть працівники поліції, які зараз несуть службу у практичних підрозділах. Також затверджено нову програму для поліцейських, що працюватимуть у навчальних закладах.

З метою якісного підвищення кваліфікації, поліцейські прослухають низку курсів за такими програмами:

⦁ Професійна програма підвищення кваліфікації поліцейських поліції охорони із забезпечення безпеки в закладах освіти;

⦁ Професійна програма короткострокового підвищення кваліфікації працівників підрозділів кадрового забезпечення;

⦁ Професійна програма короткострокового підвищення кваліфікації поліцейських ізоляторів тимчасового тримання;

⦁ Професійна програма спеціалізації патрульних поліцейських;

⦁ Професійна програма спеціалізації поліцейських, яких вперше прийнято на службу в поліції та які не підлягають повторному направленню на первинну професійну підготовку;

⦁ Професійна програма спеціалізації працівників Національної поліції України, уповноважених на розслідування кримінальних проступків у формі дізнання.

Поліцейські, які пройдуть підвищення кваліфікації щодо забезпечення безпеки в закладах освіти, візьмуть участь в реалізації проєкту «Офіцер безпеки» – працюватимуть у навчальних закладах.

 

 


212