У ДДУВС відбувся персональний розподіл курсантів випускних курсів

Новини університету

Комісію з розподілу очолили начальник Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області Олександр Ганжа та ректор ДДУВС Олександр Моргунов. Всього підлягають розподілу 375 осіб.

Викладачі ДДУВС взяли участь у благодійному шаховому турнірі

Новини університету

Представники ДДУВС взяли участь у відкритому турнірі зі швидких шахів «Право на хід». Змагання проводились під егідою Федерації шахів Дніпропетровської області, Південного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Одеса) та Дніпропетровської обласної ради.

Курсанти ДДУВС пройдуть навчальну практику в органах прокуратури та судах

Новини університету

Дніпропетровським державним університетом внутрішніх справ організовано проходження навчальної практики в органах прокуратури та судах Дніпропетровської області.

Творчій та волонтерський фронти ДДУВС

Новини університету

Громадська організація Збірна творчих колективів «На крилах традицій» провела благодійний концерт гвардійців Дніпровської бригади НГУ імені генерал-майора Олександра Радієвського. У заході взяла участь курсантка ДДУВС Ксенія Граур.

У ДДУВС розпочались курси підвищення кваліфікації для майбутніх офіцерів освітнього середовища

Новини університету

У Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ стартувало навчання для працівників поліції, які будуть нести службу у закладах освіти. Участь у навчанні беруть 102 поліцейських від ГУНП в Дніпропетровській області (62 особи) та ГУНП в Луганській області (40 осіб).