Проректор ДДУВС взяв участь у заходах з нагоди 5-річчя Криворізької академії патрульної поліції

Новини університету

У Криворізькій академії патрульної поліції пройшли заходи з нагоди заснування навчального закладу. В урочистостях взяв участь проректор Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ полковник поліції Ігор Луговий.

На заході були присутні почесні гості: начальник Головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області полковник поліції Олександр Ганжа; начальник Криворізького районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області полковник поліції Володимир Васильєв; голова Криворізької районної військової адміністрації Євген Ситниченко; заступник Криворізького міського голови Олександр Фіщенко та інші.

Проректор ДДУВС Ігор Луговий від імені керівництва університету привітав заклад з річницею створення та відзначив вагомий внесок педагогічного та командно-адміністративного складу академії у підготовку поліцейських, які гідно реалізовують завдання поліції із забезпечення публічної безпеки і порядку, охорони прав і свобод людини, а також інтересів суспільства і держави, протидії злочинності на вулицях українських міст. Ігор Луговий побажав колективу академії успіхів у подальшій службовій діяльності та високих професійних досягнень.

В ході візиту було оглянуто матеріально-технічну базу закладу освіти, а також обговорено шляхи подальшої співпраці між ДДУВС та Криворізькою академією патрульної поліції у сфері підготовки кадрів для органів та підрозділів Національної поліції.

 

 


191