Курсанти ДДУВС переглянули фільм про АТО

Новини університету

Курсанти ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції ДДУВС відвідали дніпровський «Музей сучасної російсько-української війни». Майбутні правоохоронці долучилися до перегляду документальної стрічки про військові дії на сході України.

Спритність та винахідливість: курсанти ДДУВС змагалися у квест-кімнатах

Новини університету

У рамках вихідного дня курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відвідали квест-кімнату. Протягом години здобувачі практикували командну гру та швидку реакцію, аби вибратися з непередбачуваного лабіринту.

Курсанти ДДУВС підтримали проєкт «FrontPower»

Новини університету

Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ долучилися до виготовлення повербанків для військових. Вони необхідні, аби підтримувати роботу приладів за відсутності електропостачання.

Консультація щодо іспиту з фізичних здібностей для слухачів підготовчих курсів у ДДУВС

Новини університету

Слухачів підготовчих курсів на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ проінструктували щодо складання іспиту з фізичних здібностей. Заняття проведено викладачами кафедри спеціальної фізичної підготовки.

Сітки, матраци, рукавиці: курсанти ДДУВС продовжують волонтерити

Новини університету

Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ є активними учасниками зборів та благодійних акцій. Доброю традицією для здобувачів стала співпраця із волонтерським осередком «ПавуЧари з Дніпра»: він закриває ключові потреби української армії.