Курсанти ДДУВС прибули до Чернівецької області, де протягом місця будуть нести службу на кордоні

Новини університету

Перед виїздом ректор Олександр МОРГУНОВ провів інструктаж задіяного особового складу щодо дотримання курсантами заходів особистої безпеки та якісного виконання покладених на них завдань.

У ДДУВС відбувся інструктаж для офіцерів безпеки освітнього середовища

Новини університету

На базі ДДУВС навчання пройшли 92 правоохоронці, які тепер будуть направлені до шкіл. Перед відбуттям на стажування з офіцерами зустрілись ректор ДДУВС Олександр МОРГУНОВ та заступник начальника Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області Володимир БОГОНІС.

У ДДУВС розпочався освітній курс з нетехнічного обстеження та попередження ризиків від вибухонебезпечних предметів

Новини університету

Курс розпочато 22 січня 2024 року за сприяння МВС України на базі Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ за участю інструкторів компанії TetraTech (США).

Курсанти 3-го курсу ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції долучились до акції з нагоди Дня Соборності Україні

Новини університету

22 січня Україна відзначає День Соборності – свято, яке нагадує про важливість національної єдності та об’єднує українців з різних куточків країни.

Привітання ректора Олександра Моргунова з нагоди Дня Соборності України

Новини університету

22 січня в історії України відзначено двома важливими подіями: проголошення незалежності Української Народної Республіки у 1918 році та Акт Злуки українських земель у 1919 році.