У ДДУВС відбувся інструктаж для офіцерів безпеки освітнього середовища

Новини університету

На базі ДДУВС навчання пройшли 92 правоохоронці, які тепер будуть направлені до шкіл. Перед відбуттям на стажування з офіцерами зустрілись ректор ДДУВС Олександр МОРГУНОВ та заступник начальника Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області Володимир БОГОНІС.

Олександр МОРГУНОВ акцентував увагу на тому, що Національна поліція має бути представлена максимально професійно, адже це питання безпекової складової освітнього процесу шкіл.

Заступник начальника Головного управління Національної поліції в Дніпропетровській області Володимир БОГОНІС зазначив про неухильне дотримання законодавства, етичних норм та поліцейських інструкцій, забезпечення прав і свобод дитини.

Під час інструктажу обговорено умови стажування, графік робочого часу, комунікацію з кураторами від ДДУВС. Поліцейські вже отримали необхідне обладнання та екіпірування.

Підвищення кваліфікації на базі ДДУВС проведено на виконання протоколу наради Кабінету Міністрів України від 06.12.2023 року про безпеку закладів освіти, рішення спільної наради керівництва Міністерства внутрішніх справ та Національної поліції України від 20.12.2023 року.

 

 


152