У ДДУВС відбувся OPEN DAY

Новини університету

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ вкотре відкриває двері для абітурієнтів та батьків. Задати питання щодо вступу, ознайомитися зі структурою ЗВО та познайомитись з життям закладу зсередини гості змогли у рамках суботнього OPEN DAY.

Курсанти ДДУВС підтримали поранених бійців

Новини університету

Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ відвідали один із медичних закладів міста, де лікуються поранені військовослужбовці. Захисникам передали одяг та продукти харчування.

Рельєфні картини: курсанти ДДУВС відвідали авторську виставку

Новини університету

Курсанти ДДУВС є частими гостями музею «Літературне Придніпров’я». Цього разу здобувачі завітали на відкриття виставки Андрія Токара – дніпровського художника та військового, що працює у власній техніці.

Документування воєнних злочинів: факультативи для курсантів ДДУВС

Новини університету

Курсанти ННІ права та підготовки фахівців для підрозділів Національної поліції ДДУВС відвідали серію факультативних занять, де поглиблювали знання щодо фіксації та розслідування злочинів воєнного часу.

Курсанти ДДУВС досліджують сучасне мистецтво

Новини університету

Курсанти Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ беруть активну участь у культурному житті міста. Вихідними здобувачі завітали на виставку сучасного мистецтва, де представлені оригінальні картини дніпровських митців.

Курсанти ДДУВС прослухали лекцію про Голокост

Новини університету

З нагоди Міжнародного дня пам’яті жертв Голокосту для курсантів Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ проведено відкриту лекцію на тему «Голокост – біль у серці українського народу».

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ доєднався до Дня вшанування жертв Голокосту

Новини університету

У всьому світі 27 січня вшановують пам’ять жертв Голокосту. Саме в цей день у 1945 році було звільнено в’язнів найбільшого нацистського табору смерті Аушвіц-Біркенау в Освенцимі.